torsdag 25 juli 2013

Länge sedan sist

Jag har inte gett upp, jag har bara glömt bort att blogga om det!
Har märkt att jag har väldigt svårt att gå ned i vikt, har fortfarande inte kommit ned under 140kg vilket jag ville innan jag ska tillbaka och plugga nu i augusti.
Ställde mig på vågen idag som visade 144.9, så jag har i alla fall kommit under 145kg. Jag antar att det är en bra start.
Sitter och äter frukost nu, 2 små smörgåsar och ett glas vatten. Ska snart iväg till jobbet.

//Hanna

4 kommentarer:

  1. Gud vad glad jag är att jag råkade klicka in på din blogg! Jag har själv alltid kämpat mot kilona men aldrig lyckats. Jag har alltid gett upp för snabbt och valt det lättare alternativet (snabba kolhydrater och hemma kväll framför datorn)
    Jag beundrar dig som faktiskt kan erkänna din vikt och t.o.m. lägga upp bilder på din kropp. Jag skulle själv aldrig våga det. Min viktresa började idag och din blogg kommer att vara min inspiration så jag hoppas att du fortsätter blogga.
    Tack så hemskt mycket för att du delar med dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är klart att jag ska fortsätta skriva. Det har varit en svacka i skrivandet nu bara. Men nu har rutiner börjat komma tillbaka vilket betyder att jag kommer att skriva mera igen!
      Hoppas att du fortsätter att läsa min blogg.
      Och jag önskar all lycka till dig och dina mål!

      //Hanna

      Radera
  2. Duktiga du som tar tag i dina problem. Har själv gått ner från 130kg till ca 110, men under sommaren lagt på mej en del igen. Kommer att ta tag i vikten nu igen under hösten när det finns tid att gå på gym :) Hejar på dej, ge inte upp! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad duktig du är som kunde gå ned så mycket.
      Men ta inte illa upp för att du går upp igen (det blir lätt så).
      Men jag hoppas att du hittar tillbaka till din motivation och fortsätter mot dina mål!
      Tack för att du hejar på mig, och jag hejar på dig!

      //Hanna

      Radera