måndag 24 juni 2013

Vågen visar mindre!

Är besviken på vad vågen visar, men det är i alla fall en minskning...
Men nu visar vågen 145,7kg
Har precis varit ute på en rask promenad, med min vikt är det inte så lätt att bara ge sig ut och springa sådär. Men att gå fort/och jogga lite fungerar. Men ett mål är att kunna ge sig ut och springa någonting!

//Hanna

6 kommentarer:

  1. Vad roligt att du vill vara med, bloggen är min idén till detta upplägget av utmaningen fick jag av Rebecka när hon hade ett inlägg om biggest finalisterna så jag berätta och utforma det med henne men bloggen är min och hon har sin blogg.

    Jag la till dig och länka direkt i inlägget, som mål skrev jag just nu att du vill komma igång med att springa vill du ha fler mål dessa veckor så säg till så lägger jag till dem, varje måndag så berättar du i nått av mina inlägg hur det går på vägen så skriver jag ett inlägg på tisdagen om det så blir en ny länkning i det inlägget med, när 4 veckor gått så kör vi om och kan lägga till fler eller ändra kommande 4 v mål helt.
    Nu kör vi så det ryker

    SvaraRadera
  2. Härligt med ett sånt bra minus :)

    SvaraRadera
  3. Det är ju superbra, bra jobbat! Du är ju på helt rätt spår! :-)

    Jag känner igen mig med det där med att springa. För min del är det konditionen mer än vikten som sätter käppar i hjulen. Jag går jättemycket och har börjat träna en del konditionspass på gym. Försöker komma ut och springa lite också, men ärligt talat så tror jag att det går fortare när jag GÅR än när jag försöker springa!

    När jag försöker göra något nytt som jag tycker är jättesvårt, oavsett om det är på jobbet eller träning eller vad det är, så brukar jag försöka peppa mig med att det i alla fall bara kan bli bättre. (När man är riktigt BRA på något är det ju JÄTTESVÅRT att bli bättre på det. När man är dålig på nåt så är det oftast lättare att bli BÄTTRE på det.)

    Du är på rätt spår, så småningom kommer du kunna springa! Ta det i ditt tempo, promenader är en jättebra början! :-)

    SvaraRadera
  4. Mitt mål är att en dag kunna orka springa hela spåret utan att behöva stanna för att få i sig ny luft, men jag ska komma dit en dag men behöver kämpa mer för att komma dit. Men varje steg är ett steg i rätt riktning!

    //Hanna

    SvaraRadera